Gedeelde smart is halve smart
Stapelen is het nieuwe financieren anno nu
financieren, crowdfunding, bancaire financiering, financieren Breda, financieren Bavel, Stapelfinancieren
22414
post-template-default,single,single-post,postid-22414,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gedeelde smart is halve smart

Ben jij klaar voor de toekomst?

Een van de belangrijkste trends die ik zie is stapelfinancieren.
Vroeger ging je als je een financiering nodig hebt naar de bank. Nu heb je naast een banklening nog veel meer mogelijkheden.

Soms zijn die opties zelfs beter. Soms domweg noodzakelijk. Want banken kiezen tegenwoordig de krenten uit de pap. En waarom zouden ze ook niet? Er is zoveel keuze…

Luxe of noodzaak, er zijn mogelijkheden. Denk aan Qredits, crowdfunding, private equity, subsidies, garanties en kredieten via RVO (Rijksoverheidsdienst voor Ondernemend Nederland), de opkomende kredietunies, ketenfinanciering,  kopen van facturen door factormaatschappijen  en tegenwoordig kunnen  MKB’ers zelfs naar de beurs. Het voordeel van stapelfinancieren is het delen van het risico.En gedeelde smart is halve smart!

De kansen die daardoor ontstaan is het contact dat ontstaat met je doelgroep. Bij peer 2 peer financiering (financiering zonder tussenkomst van de bank) heb je namelijk rechtstreeks contact met je (toekomstige) klanten. Als zij in jou geloven en investeren, heb je er niet alleen klanten bij, maar ook ambassadeurs.

Een ander logisch gevolg van deze ontwikkeling is dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Ze kampen met vragen als: Hoe krijg ik een financiering? Wat ga ik dan precies stapelen? Waar begin ik?

Stapelfinancieren kan u daarbij verder op weg helpen !!