DCMF
Stapelen is het nieuwe financieren anno nu
financieren, crowdfunding, bancaire financiering, financieren Breda, financieren Bavel, Stapelfinancieren
22458
post-template-default,single,single-post,postid-22458,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

DCMF

Flexibel Financieren van Vastgoedprojecten

Wie is DCMF?

Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF) is een jonge, kundige Nederlandse hypotheekverstrekker (2013) die tijdelijke financieringen verstrekt aan vastgoedbeleggers, -ontwikkelaars en –handelaren van commercieel vastgoed.
DCMF geeft deze ondernemers snel duidelijkheid over de acceptatie, de lening en de voorwaarden. Daarnaast denkt DCMF graag in oplossingen, onder meer door zelf ter plaatse de haalbaarheid van het plan te bekijken, in plaats van alleen achter een bureau naar de financiële parameters te kijken.

Bent u vastgoedondernemer en lukt het u op dit moment ook niet om via de traditionele kanalen aan financiering te komen? En dat terwijl er juist nu regelmatig een kans voorbij komt.