Crowdfunding
Er zijn vele vormen van financiering, een daarvan is crowdfunding
financieren, crowdfunding, bancaire financiering, financieren Breda, financieren Bavel, Stapelfinancieren
21892
page-template-default,page,page-id-21892,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Crowdfunding

Stapelfinancieren in samenwerking met Collin Crowdfund

Crowdfunding

Momenteel wordt nog een klein deel van de bedrijfsfinancieringen verstrekt met behulp van crowdfunding. In 2014 werd inmiddels al een bedrag van ruim EUR 63 mio via crowdfunding opgehaald en voor dit jaar word teen verdubbeling verwacht.
Crowdfunding maakt het bedrijven mogelijk om snel te kunnen groeien vanwege het feit dat crowdfunding meer is dan een zak geld alleen.

 

Mol Stapelfinancieren weet waar een aanvraag aan moet voldoen en kan via samenwerking met Collin Crowdfund zorgdragen voor succesvolle plaatsing op het platvorm.
Voor wie met crowdfunding kan aantonen dat investeerders in de proposities geloven worden deuren geopend naar andere financieringsmogelijkheden. Dankzij crowdfunding is het mogelijk te beoordelen of veel afnemers geïnteresseerd zijn in het product of concept.
Hierbij kan de crowd als een “klantenpanel” fungeren, dat feedback geeft over de propositie en de toegevoegde waarde ervan.

In samenwerking met Stapelfinancieren

De rol van financiers verandert en de financiële wereld bevindt zich in een systeemwereld.. Ik wil terug naar de bedoeling van het “echte” bankieren en probeer mij zoveel mogelijk in te leven in en te denken vanuit de leefwereld van de klant om tot praktische en passende financieringsoplossingen te komen. Crowdfinance via het professionele platform Collin Crowdfund vult een deel van het vacuüm voor de (her)financiering van het MKB. Crowdfinance wordt een steeds belangrijkere financieringsvorm nu traditionele financieringsbronnen verder dreigen op te drogen. Daarnaast is crowdfinance een prachtig marketinginstrument voor MKB-bedrijven om aan te tonen dat investeerders in het verdienmodel geloven.

 

Voor investeerders is investeren een uitgelezen kans om hun steentje bij te dragen aan de financiering van de verdere groei van het MKB in Nederland. Hierbij geeft Collin Crowdfund een uitstekend rendement met een beperkt risicoprofiel.

Plus en minpunten

Marketingfunctie

Groeit snel

Betrokkenheid klanten / fans

Een mooie mogelijkheid om vervolgfinanciering te vinden

Financieën openbaar

Financiering aanvragen

Vul hiernaast uw gegevens in waarna wij contact met u opnemen om uw financieringsaanvraag verder te bespreken.

Contact

Mol Stapelfinancieren

Jacoba van Heinsbergstraat 28

4854 EJ Bavel

 

+31 (0)6 517 495 87

 johan@molstapelfinancieren.nl

 

Openingstijden

 

Ma t/m vr:
09.00 uur – 17.00 uur

Bedrijfsnaam *

Rechtsvorm

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Contactpersoon


Voornaam *

Achternaam *
Doel van lening


Bedrag *

Activiteit(en) *