Alternatieve Financiering

Alternatieve financiering is fors in opkomst. Vanuit diverse hoeken (pensioenfondsen, familiekapitaal, particulieren etc.) komen er nieuwe financiers die inspelen op de terugtrekkende bewegingen van de reguliere banken. Alle financiers hebben specifieke eisen en kenmerken op het gebied van voorwaarden en condities zodat het belangrijk is om een goede screening te maken van de diverse financiers.

Alternatieve financiering kan gebruikt worden voor het (tijdelijk) financieren van werkkapitaal, aankoop van bedrijfsmiddelen en overname van bedrijven. Alternatieve financiering is uitermate geschikt als onderdeel van een gestapelde financieringsconstructie met een of meerdere financiers.

Inmiddels zijn er ook alternatieve financiers die alleen op ratio’s financieren en geen zekerheden vragen.
Mol Stapelfinancieren heeft samenwerkingsverbanden met meerdere alternatieve financiers en de kennis van zaken om voor jou de juiste keuze te maken en om een op maat gesneden offerte te verkrijgen.
Omdat financiers steeds terughoudender worden, is creativiteit nog meer vereist waardoor het stapelen van financieringen de meest voor de hand liggende oplossing is om de financiering geregeld te krijgen.

Dit zeggen mijn cliënten

Johan is een collega ondernemer met ruime werkervaring op het gebied van zakelijk financieren. Hij werkt hard en is betrokken bij zijn klanten. Hij weet goed in te spelen op de vele nieuwe aanbieders (kent de weg) en brengt indien nodig verschillende partijen bij elkaar om zo te komen tot een totaaloplossing voor zijn klant. Indien nodig gaat hij tot het uiterste en schroomt daarbij niet om collega financieringsspecialisten en of financiers op te zoeken om te sparren over mogelijke oplossingsrichtingen.
Richard Halters

With great enthusiasm, deep knowledge and challenging creativity Johan has always been able to find the best finance solution for me as a real estate client. This entrepreneurial spirit will be Johan's unique selling point towards his future clients in a world where the financial system seems to be merely interested in assessing risks. I look forward to doing business together with Johan in the near future.
Robert van Ieperen

Zeer tevreden zoals Johan onze financieringen regelt
Jörg Böhnke

Johan is ertoe in staat om met zijn cliënten en hun relaties tot de kern van het vraagstuk te komen. Daarin weet Johan dan de hulpvraag van de financieringsbehoeftige te koppelen aan de beschikbare kapitalen. Let bij Johan eens op zijn intrinsieke motivatie en je zal ontdekken waar zijn drive om jou te helpen zit!
Jasper van Ginneken

Johan is een gedreven ondernemer die met weinig informatie een spitsvondige bedrijfsanalyse kan maken, die duidelijkheid geeft over de financiële mogelijkheden van de organisatie.
Victor Benjamins