Over Mol Stapelfinancieren
Over Stapelfinancieren, wie is Johan Mol?
financieren, crowdfunding, bancaire financiering, financieren Breda, financieren Bavel, Stapelfinancieren
21908
page-template-default,page,page-id-21908,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Over Mol Stapelfinancieren

Wie is Johan Mol
Johan Mol

Johan (1961) heeft ruim 27 jaar financieringservaring in de bancaire sector. Vanuit diverse functies in het bankwezen bij verschillende grootbanken heeft hij door zijn drive en netwerk voor het MKB en vastgoedrelaties creatieve financieringsoplossingen geïnitieerd.

 

Johan is doel- en resultaatgericht en brengt graag partijen bij elkaar om additionele business te creëren (1 + 1 = 3). Johan denkt vaak “out of the box”. Vanaf mei 2015 geeft hij vanuit Mol Stapelfinancieren als onafhankelijk financieel adviseur op een inventieve manier vorm aan het “nieuwe financieren”.

 

Johan, geboren te Dordrecht woont in Bavel, is getrouwd en heeft twee zoons.
Hobby’s van Johan zijn reizen, fotografie en hardlopen.
“Door de veranderende rol van financiers en de systeemwereld waarin de financiële wereld zich bevindt, heb ik besloten, na ruim 27 jaar werkzaam te zijn geweest in de bancaire sector Mol Stapelfinancieren op te richten en mijn loopbaan voort te zetten als zelfstandig financieel adviseur.

 

Met Mol Stapelfinancieren wil ik terug naar de bedoeling van het “echte” bankieren. Door me in te leven in en te denken vanuit de leefwereld van de klant wil ik vormgeven aan het “nieuwe financieren”: initiëren van creatieve financieringsoplossingen nu financieringsbronnen bij banken steeds verder opdrogen. Mol Stapelfinancieren richt zich (al dan niet indirect via accountants en fiscalisten) op MKB-bedrijven en commercieel-vastgoedrelaties. Zij worden in deze tijd geconfronteerd met steeds verdergaande eisen van financiers en investeerders om de door hen gewenste financiering te verkrijgen.”
Maak een afspraak met Johan