Johan Mol

Na een langjarige ervaring bij diverse bancaire instellingen op het gebied van financieren van MKB Bedrijven en vastgoedrelaties heb ik in 2016 mijn bedrijf Mol Stapelfinancieren opgericht.
Als Erkend Financieringsadviseur MKB heb ik al meer dan 100 creatieve (stapel)financieringen voor mijn klanten geregeld.
Ik ben doel- en resultaatgericht en ik pak door “out of the Box” te denken graag ingewikkelde financieringsvraagstukken op.

Johan, geboren te Dordrecht woont in Bavel, is getrouwd en heeft twee zoons.
Hobby’s van Johan zijn reizen, fotografie en hardlopen.

Waarom Mol Stapelfinancieren?

Het financieringslandschap voor het MKB is momenteel zeer divers waarbij de tendens is dat traditionele banken steeds minder of geen financiering meer verstrekken aan het MKB en vastgoed professionals.
Verder zijn er zo’n groot aantal aan nieuwe financiers op de markt gekomen waardoor ondernemers “door de bomen het bos niet meer zien”.
Ik help MKB Bedrijven en beleggers/ontwikkelaars in commercieel vastgoed aan creatieve (stapel)financieringsoplossingen om hun plannen en doelen te realiseren.

Dit zeggen mijn cliënten

Johan is een collega ondernemer met ruime werkervaring op het gebied van zakelijk financieren. Hij werkt hard en is betrokken bij zijn klanten. Hij weet goed in te spelen op de vele nieuwe aanbieders (kent de weg) en brengt indien nodig verschillende partijen bij elkaar om zo te komen tot een totaaloplossing voor zijn klant. Indien nodig gaat hij tot het uiterste en schroomt daarbij niet om collega financieringsspecialisten en of financiers op te zoeken om te sparren over mogelijke oplossingsrichtingen.
Richard Halters

With great enthusiasm, deep knowledge and challenging creativity Johan has always been able to find the best finance solution for me as a real estate client. This entrepreneurial spirit will be Johan's unique selling point towards his future clients in a world where the financial system seems to be merely interested in assessing risks. I look forward to doing business together with Johan in the near future.
Robert van Ieperen

Zeer tevreden zoals Johan onze financieringen regelt
Jörg Böhnke

Johan is ertoe in staat om met zijn cliënten en hun relaties tot de kern van het vraagstuk te komen. Daarin weet Johan dan de hulpvraag van de financieringsbehoeftige te koppelen aan de beschikbare kapitalen. Let bij Johan eens op zijn intrinsieke motivatie en je zal ontdekken waar zijn drive om jou te helpen zit!
Jasper van Ginneken

Johan is een gedreven ondernemer die met weinig informatie een spitsvondige bedrijfsanalyse kan maken, die duidelijkheid geeft over de financiële mogelijkheden van de organisatie.
Victor Benjamins